Til helgen blir det stor «happening» !!

Først starter vi med den årlige Stintekonkurransen i samarbeid med Forsand jeger og fiskeforening kl 11.00 ( Husk å meld deg på ved ankomst! )

Vi fisker frem til vel kl 14.00 – Masse flotte premier!

KL 15.00 blir det Minikonsert med Inger Lise hope

Minikonserten er utenfor butikken. Vi trenger ikke stoler!

Tour of Norway for kids

Fy Fazan Forsand!

Dagen i dag var helt magisk på Forsand! Til tross for overskyet vær, var stemningen på topp og energien til å ta og føle på. Med en rask og spennende løype rundt Forsand skule, ble det en dag fylt med fart, spenning og sykkelglede.

Deltakelsen var imponerende med fire forskjellige klasser som suste rundt løypa. Barna viste imponerende ferdigheter og stor entusiasme, og det var fantastisk å se dem kaste seg ut i løypa med full kraft.

En spesiell takk går til Forsand IL for deres enestående hjelp med gjennomføringen av arrangementet. Deres innsats og engasjement bidro sterkt til at dagen ble en suksess. Alt fra oppsett av løypa til organisering av deltakerne ble håndtert eksepsjonelt og vi hadde en opprigg dere kan være stolte av.

Joker Lysefjorden fortjener også en stor applaus. Nok en gang stilte de opp med masse engasjement og bidro til at arrangementet ble enda mer spesielt. Med kule aktiviteter og giveaways til alle barna, sørget de for ekstra smil og glede blant deltakerne. Deres innsats er uvurderlig, og vi er utrolig takknemlige for deres kontinuerlige støtte.

Ved målområdet ble alle barna belønnet med flotte premier, og det var ingen tvil om at innsatsen deres ble satt stor pris på. En ekstra heldig deltaker vant en superkul smartklokke, og jubelen sto i taket da premien ble delt ut.

Publikum var også med på å skape en uforglemmelig dag. Foreldre, venner og sykkelentusiaster heiet entusiastisk langs løypa, og hver eneste deltaker fikk sin velfortjente applaus. Det var en fantastisk oppvisning av støtte og samhold som virkelig løftet stemningen.

Alt i alt var dagens sykkelfest på Forsand en stor suksess. Vi er utrolig takknemlige for alle som bidro til å gjøre dette arrangementet mulig. Tusen takk til Forsand IL, Joker Lysefjorden, Lysefjorden Marina, og våre trofaste sponsorer: Joker, Skoda, Xplora og Ifor Williams Norge AS.

Vi gleder oss allerede til neste gang vi kan samles for nok en fantastisk sykkeldag på Forsand!